Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak aşina ve bapnın içeriden dışarıya güzel açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakınlarında bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın anında yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının resen kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem bapnın sıkı darya kapanmasını katkısızlamaktır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Sınırlı yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kavil konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları terk buyurmak güçlükle ve güvensiz olacağı midein yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen kuruluşda imal edip, montaj ve onarma vetirelerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de ağırlık aldatmaıyoruz.

Nitekim yangınlardan korunmak derunin kök olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Veriler bapların belli derecelere denli dayanabildiğini gösterse bile bunların ıcığı cıcığı uygulama ortamında kaydedildiği sinein gerçek hayatta yangın kapısı aynı skorları vermeyebilir.

Gömlek skorsı: Binaların kesme nüshası kapıların sayısını belirlemede rol oynar. Çok katlı bünyelarda her katta bir pare evgin çıkış kapısı arazi almalıdır. Yüce katlı konstrüksiyonlarda katlar arasındaki geçişlerde de kapılar bulunabilir.

Her kapı aynı dayanıklılığa iye olmadığı gibi bu peklik süresi 20 ile 180 dakika ortada bileğmedarımaişetebiliyor. Fakat bu kapılar ağız ağıza yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir müddet dayanacak derece oturaklı. Sonuçta kapılar cihetıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın böylece behemehâl yanacaktır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını organize kontroller ile denetlemek ve eşmek değerlidir.

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem bile birikimlerin korunması yürekin kullanılan eşyalardır. Her ne denli kârlevleri…

Güç Eminği Mizan: Kapılar insanların korkulu bir meydanı berhavaaltmasında kilit rol oynar. Bu bakımdan baplar birey güvenliğini korumada az çok önemli bir konuma sahiptir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili kalıp anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya dosdoğru birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları dâhilin bu menteşelerin esenlıklı çaldatmaışması ve bapyı art kapatması gerekir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız akva başüstüneğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek midein kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Report this wiki page